Sunday, April 4, 2010

::: Oris, Omega, Fossil, Tag H, Rado dan bermacam-macam lagi la - Cantik Semestinya DeBomb :::

Barang baru masuk, jam replika macam original, memang cantik, cun melecun & berbaloi-baloi untuk dimiliki. Kualiti bermutu sama cam ori gak, kalau kat kedai jam berjenama ini berharga ribuan ringgit memang tak mampu untuk dimiliki semua orang, tapi hari ni anda semua dapat pakai jam branded 99% macam ori tapi harga tak sampai ribu-ribu pon...huhuhuhuhu Ni antara koleksi yang akan aku update dulu, lepas ni ada lagi. Sapa-sapa nak nak request model & brand lain pon leh gak, InsyaAllah aku cuba dapatkan dgn supplier.


Tag Heuer Grand Carrera Calibre 36rs






Tali Hitam


2 comments:

  1. so berapa harga jam
    Tag Heuer Grand Carrera Calibre 36rs Leather

    ReplyDelete